divendres, 17 d’agost del 2007

Benvinguts al Club virtual

Hola a tots!

Confio que tingueu unes vacances plenes de lectures, sense oblidar-nos dels "deures del setembre".

Des d'aquest bloc podem compartir les nostres opinions sobre tots aquells llibres que han passat per les nostres mans des del mes de juny quan vam tenir la darrera trobada.

Jo us recomano especialment "El conte número tretze" de Diane Setterfield, és un llibre escrit per una persona que estima els llibres i la literatura i que aconsegueix transmetre aquesta passió als seus lectors. Llegiu-la que us agradarà!

Recordeu que la propera trobada serà el 26 de setembre a les 19:00 hores per parlar d'Alí Bei.

4 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Enhorabona pel Club de Lectura i pel Blog, i gràcies per haver-me posat un enllaç a Tens un racó dalt del món, jo faré el mateix. Si voleu, permeteu-me oferir els meus reculls de contes com a proposta de lectura. El Club de Lectura de Montblan en té uns quants exemplars que us els podrien deixar. Salutacions

Anònim ha dit...

hola a tots-es,
tinc els "deures de setembre" bastant enderrerits (alí bei), pero aviat em posaré al dia. de moment, el primer volum m'està agradant força!
m'agradaria recomenar un llibre ideal per vacances, que està fent que rigui molt (tant com ho van fer "la conjura de los necios", "wilt" o "sin noticias de Gurb", per exemple): es tracta de "nunca golpees una medusa con una pala" (desconec si existeix la versió en catala),de Guy Browning. i consisteix en una serie de recomanacions comiques-surrealistes per a "sobreviure als petits reptes de la vida". simplement sensacional.
bon estiu. fins el setembre.
David Pallejà

Anònim ha dit...

¡Hola a todos, amigos cluberos!
A punto de terminar el tercer libro del "maleit" creo que ya tengo para una temporada de este aventurero Domènec Badia.
¡Vaya, que si hubiera continuación con un cuarto ejemplar me lo saltaría!!!!
Hablando de trilogías, hace ya como ¿20 años? que leí el primer libro de "Un mago de Terramar" de Úrsula K. Leguin. Ya fuera porque entonces no abundaba este tipo de literatura o porque yo necesitara en aquel momento evadirme de la realidad, el caso es que me encantaron. Más tarde se publicó un cuarto libro y acabo de encontrarme con el quinto "En el otro viento". Delicioso, lleno de poesía .... ¡vale,vale, le tengo debilidad, qué le vamos a hacer!
Hasta pronto

Anònim ha dit...

Enhorabona per aquest blog, és clar i fàcil.
Estic llegint "el conte número tretze" i es cert que val molt la pena, bona recomanació!!!
Aprofiteu el que queda de vacances i fins aviat!
Marta