dissabte, 3 de gener del 2009

Nits a Rodanthe



Nicholas Sparks: Nits a Rodanthe


Novel·la d’amor en la línia d’”Els ponts de Madison”, ja que els protagonistes són també una parella d’edat madura, amb experiències vitals diverses però que els han deixat un pòsit d’amargor. Tots dos s’ajudaran en un moment especialment difícil de les seves vides i això farà que es tornin més forts sense deixar de ser profundament humans.

Es tracta d’una obra senzilla i de fàcil lectura, que agradarà a tots els que s’interessen per les històries que parlen de sentiments i emocions, però que també hi busquen una certa transcendència, que l’autor bucegi en les emocions i s’hi pugui trobar algun paral·lelisme amb la vida real.

L’autor, Nicholas Sparks, està considerat com un dels escriptors de best-sellers més importants dels Estats-Units. Les seves obres han estat portades al cinema amb gran èxit de públic. Ara mateix podeu veure l’adaptació de l’obra que us comentem sota el títol Noches de tormenta, i protagonitzada per Richard Gere i Diane Lane.

Aquí teniu un tastet del llibre:

“No sabia com se sentiria en vendre la casa, però quan va engegar el cotxe es va adonar que no sentia gairebé res, llevat d’un aire indefinit de compleció.
Aquell dia, al matí, havia caminat per la casa, d’una habitació a l’altra, per última vegada, amb l’esperança de recordar escenes de la seva vida. Li semblava que podria imaginar-se l’arbre de Nadal i recordar l’entusiasme del seu fill baixant amb pijama les escales sense fer soroll per veure els regals que li havia deixat el Pare Noel”